top of page
Search

Cel Mai Frumos Cadou Pentru O Mamă? O Ședință Foto Mommy&Me!

Primăvara este un moment bun pentru a crea amintiri minunate alături de micuții voștri și ce moment mai bun decât luna martie pentru o ședință foto "Mommy and me"?Ce bine că există o zi în care să sărbătorim Mama!În general mamele sunt cele responsabile cu păstrarea amintirilor familiei, pentru că ele știu cel mai bine cât de prețioase și unice sunt unele momente din viața copiilor lor, momente care nu se vor mai repeta niciodată. De aceea, la fiecare sesiune foto cu mine, indiferent că e vorba de o sesiune de familie sau un eveniment, am grijă ca mama să apară în imagini cu puiul ei. Doar ei. Pentru că amintirile cu mama sunt importante.Ironia face ca, de multe ori, tocmai ele, mămicile, să rămână pe dinafară în pozele de familie. Fie pentru că ele se află în spatele aparatului foto, fie pentru că sunt prinse în multe alte activități de super-erou pe care orice mamă le are.


Îți sună cunoscută povestea asta? Ei bine, ce ai zice dacă lucrurile s-ar schimba puțin? Pachetul ”Mommy and Me” vine în întâmpinarea tuturor mamelor care își doresc să se fotografieze alături de copiii lor, la orice vârstă și etapă. Fie că puiul vostru este încă un bebeluș, fie că este deja adolescent sau adult, eu sunt aici pentru a vă oferi amintiri foto de neuitat! Chiar și bunica este binevenită alături de voi!Putem face această ședință exact așa acum vi se potrivește vouă, posibilitățile creative sunt nenumărate!


Punem folosi recuzita noastră pentru a crea o lume de poveste care să vi se potrivească, puteți să vă îmbrăcați în ținute asortate, dacă asta vi se potrivește și vi se pare amuzant, sau putem aborda un stil mai documentar - momente din viața voastră de zi cu zi, surprinse așa cum sunt ele: cititul unei cărți împreună, o plimbare în parc, ora mesei, lucruri simple, cum ar felul în care ține mânuțele pe fața mamei pentru un pupic, o îmbrățisare mare, râsul în hohote, privirile pline de secrete, zborul în aer și încrederea deplină că mama îl va prinde, privirile tandre, poznașe, pline de iubire, tot ceea ce ține de această legătură puternică care există între o mama și puiul ei.
Pachetul Mommy and Me este și un minunat cadou pe care îl puteți oferi mamelor voastre sau soțiilor cu ocazia zilelor de naștere sau de Ziua Femeii. O colecție de fotografii alături de copilul ei (indiferent că acesta are un an, 10 sau 40 de ani) este cu siguranță cel mai frumos dar pe care o mamă îl poate primi. Se poate comanda sub formă de voucher aici: Voucher cadou


bottom of page