top of page
9U9A2603.jpg

CHRISTMAS MINIS

'tis the season

Scroll Down

ȘEDINȚE FOTO DE CRĂCIUN 2022

Cluj-Napoca

Sesiunile foto de Crăciun sunt aici!

 

Cea mai frumoasă perioadă din an se apropie cu pași repezi și încet, încet, studioul se îmbracă în straie de sărbătoare. Anul acesta voi avea două tipuri de pachete: atât ședintele foto la studio cât și ședințele foto lifestyle la voi acasă. Vă încurajez să vă alegeți pachetul care vi se potrivește cel mai bine.

Ședințele foto la studio vor fi în 3 decoruri și vor fi disponibile în perioada 5 noiembrie - 10 decembrie, vor dura 30-40 de minute și vor include 20 de imagini digitale editate și un album foto 15 x 22 cm cu 10 pagini (5 colaje) cu imaginile preferate de la sesiunea foto. Uimitor câtă magie putem crea în doar 30-40 minute - de multe ori acesta este timpul suficient înainte de a expira răbdarea copiilor! 

 

Ședințele foto de tip lifestyle le voi face doar în luna decembrie, după ce vă pregătiți casele pentru Crăciun, în perioada 1-15 decembrie, locurile fiind limitate la o familie pe zi. Acestea rămân în continuare preferatele mele pentru că sunt amintiri autentice cu voi, în care putem include tradițiile și obiceiurile voastre de familie (de exemplu putem include pregătirea unor fursecuri, sau împodobitul bradului, dăruirea cadourilor, sau orice altă idee aveți)

Abia aștept să ne revedem sau să ne cunoaștem și să te fotografiez pe tine și familia ta! Pentru rezervări, verifică datele disponibile aici: