top of page
9U9A3387.jpg

PHOTOGRAPHY

is the beauty of live captured

Scroll Down

Servicii fotografice @ThePhotoCottage

Cluj-Napoca, România

FOTOGRAFIE DE FAMILIE

Fiecare familie are propria ei dinamică, fiecare familie e unică. Asta este ceea ce vreau să surprind cu aparatul meu foto. Îmi place să imortalizez autenticul, firescul şi adevărata frumuseţe a fiecărei familii!

9U9A5656bw.jpg
9U9A2995.jpg

FOTOGRAFIE DE MATERNITATE

Perioada de maternitate este o experiență deosebită în viața fiecărei femei, o călătorie minunată la capătul căreia va aduce pe lume o nouă viață, călătorie de care își va aminti și pe care o va prețui mereu.

FOTOGRAFIE DE NOU NĂSCUȚI

Nici nu apuci bine să clipești că bebelușul tău nu mai este un nou născut cu piciorușe și mânuțe mititele și fețișoară de îngeraș. Tocmai de aceea, primele zile din viața bebelușului sunt și mai prețioase și ar trebui păstrate pentru totdeauna în inima și în memoria ta.

9U9A2598.jpg
5.jpg

FOTOGRAFIE BEBELUȘI 6-12 LUNI

Una dintre cele mai minunate perioade din viața bebelușului tău când poate fi fotografiat atât în studio, cu recuzită, cât și în natură.

FOTOGRAFIE DE CUPLU

Indiferent dacă ai nevoie de fotografii de logodnă, aniversarea nunții, de ședințe foto “trash/love the dress” sau “Save the date”, eu te pot ajuta să arăți dragostea și fericirea voastră lumii întregi!

9U9A2844bw.jpg
botez-andrei-472.jpg

FOTOGRAFIE DE EVENIMENT

Există multe momente în viață care ar trebui surprinse în fotografii astfel încât să trăiască pentru totdeauna: o zi de naștere, o logodnă, o petrecere a burlăcițelor, o cununie civilă, un babyshower, evenimente mai mari sau mici care înseamnă atât de mult în viața noastră și aduc laolaltă oameni dragi inimilor noastre.

FOTOGRAFIE BUSINESS

Indiferent de domeniul de activitate, compania ta are nevoie de fotografii profesioniste, acestea fiind elemente extrem de importante pentru branding și o cheie a succesului în afaceri. Începând cu portretele echipei tale și terminând cu fotografiile de produs, totul trebuie să arate perfect.

spa-borhanci-2.jpg
9U9A3244.jpg

FOTOGRAFIE DE PRODUS

Dacă vrei să vinzi produse online sau dacă vrei să le faci reclamă într-o formă tipărită, ai nevoie de fotografii profesioniste.

bottom of page