top of page
9U9A2844bw.jpg

COUPLE

I love making memories with you

Scroll Down

FOTOGRAFIE CUPLU

Când iubirea pluteşte în aer, camera mea magică o poate „vedea”! :) Când un cuplu de îndrăgostiţi se află în fața mea, întotdeauna pot vedea ceva special și unic în ochii lor, în gesturile lor, în mimica lor. Și acel „ceva” este ceea ce trebuie să imortalizez în fotografiile mele! Este un fel de a face ca dragostea să dureze pentru totdeauna, iar atunci când vine vorba despre evenimente speciale din viața de cuplu, știu că acele clipe nu ar trebui să moară niciodată! Indiferent dacă ai nevoie de fotografii de logodnă, aniversarea nunții, de ședințe foto “trash/love the dress” sau “Save the date”, eu te pot ajuta să arăți dragostea și fericirea voastră lumii întregi!

Pentru rezervări, alege unul din pachetele disponibile mai jos:

Fotografii de logodnă

Primul capitol din albumul cu fotografii de familie ar trebui să fie acesta: Fotografiile de logodnă - amintiri prețioase care sărbătoresc începutul minunatei voastre călătorii împreună. Prin urmare, înainte de nuntă, ar trebui să participați împreună la o sesiune specială de fotografii de logodnă. Alegeţi un loc cu semnificație pentru amândoi (poate fi un loc în natură, casa voastră sau altă locație care vă place) și sărbătoriţi iubirea voastră în fața aparatului meu de fotografiat! Tot ce aveţi de făcut este să fiți voi înșivă și să vă iubiți, de restul mă ocup eu! Pot fi chiar complicele viitorului mire și să imortalizez momentul cererii în căsătorie. Acesta va fi cu siguranță un moment de neuitat!

Save The Date

Ai stabilit deja data nunții și abia aștepți să vină ziua cea mare. Acum este timpul să dai vestea cea bună tuturor celor dragi! Pentru a anunța data nunții, trimite membrilor familiei și prietenilor tăi fotografii speciale ”Save the date”! Rezervă o ședință foto de cuplu și te voi ajuta să arăți lumii întregi cât sunteți de minunați împreună. Veți putea folosi aceste fotografii pentru a anunța data nunții voastre!

Trash / Love the Dress​

O ședință foto “Trash/Love the dress” este o foarte bună ocazie de a mai purta o dată rochia de mireasă! Putem alege locația împreună, puteți veni și voi cu idei, vă pot da sugestii creative astfel încât să să petrecem câteva ore minunate împreună. Îmbrăcând rochia de mireasă din nou, vă veți aminti de ziua de neuitat a nunții voastre, iar eu voi imortaliza cu aparatul meu foto toate sentimentele pe care le veți retrăi într-un astfel de moment!

Anniversarea căsătoriei

Aniversarea nunții voastre ar trebui sărbătorită în fiecare an. În ciuda obstacolelor pe care le-ați întâlnit probabil pe drumul nu întotdeauna ușor al căsniciei, dragostea voastră a supraviețuit încercărilor și testului timpului și a devenit mai puternică. Iar acesta este un lucru care merită să fie sărbătorit. Și această sărbătoare e musai să fie imortalizată în câteva fotografii speciale și romantice. Fie că este vorba de prima voastră aniversare, a zecea sau a cincizecea, eu sunt aici pentru a marca acest moment important cu fotografii care vor întruchipa puterea uimitoare a iubirii voastre!

bottom of page