top of page
9U9A2844bw.jpg

COUPLE

I love making memories with you

Scroll Down

FOTOGRAFIE CUPLU

Când iubirea pluteşte în aer, camera mea magică o poate „vedea”! :) Când un cuplu de îndrăgostiţi se află în fața mea, întotdeauna pot vedea ceva special și unic în ochii lor, în gesturile lor, în mimica lor. Și acel „ceva” este ceea ce trebuie să imortalizez în fotografiile mele! Este un fel de a face ca dragostea să dureze pentru totdeauna, iar atunci când vine vorba despre evenimente speciale din viața de cuplu, știu că acele clipe nu ar trebui să moară niciodată! Indiferent dacă ai nevoie de fotografii de logodnă, aniversarea nunții, de ședințe foto “trash/love the dress” sau “Save the date”, eu te pot ajuta să arăți dragostea și fericirea voastră lumii întregi!

Pentru rezervări, alege unul din pachetele disponibile mai jos:

Fotografii de logodnă

Primul capitol din albumul cu fotografii de familie ar trebui să fie acesta: Fotografiile de logodnă - amintiri prețioase care sărbătoresc începutul minunatei voastre călătorii împreună. Prin urmare, înainte de nuntă, ar trebui să participați împreună la o sesiune specială de fotografii de logodnă. Alegeţi un loc cu semnificație pentru amândoi (poate fi un loc în natură, casa voastră sau altă locație care vă place) și sărbătoriţi iubirea voastră în fața aparatului meu de fotografiat! Tot ce aveţi de făcut este să fiți voi înșivă și să vă iubiți, de restul mă ocup eu! Pot fi chiar complicele viitorului mire și să imortalizez momentul cererii în căsătorie. Acesta va fi cu siguranță un moment de neuitat!

Save The Date

Ai stabilit deja data nunții și abia aștepți să vină ziua cea mare. Acum este timpul să dai vestea cea bună tuturor celor dragi! Pentru a anunța data nunții, trimite membrilor familiei și prietenilor tăi fotografii speciale ”Save the date”! Rezervă o ședință foto de cuplu și te voi ajuta să arăți lumii întregi cât sunteți de minunați împreună. Veți putea folosi aceste fotografii pentru a anunța data nunții voastre!