top of page
9U9A2492.jpg

PARTY TIME

Add a little confetti from once in a while

Scroll Down

FOTOGRAFIE DE EVENIMENT

Există multe momente în viață care ar trebui surprinse în fotografii astfel încât să trăiască pentru totdeauna: o zi de naștere, o logodnă, o petrecere a burlăcițelor, o cununie civilă, un babyshower, evenimente mai mari sau mici care înseamnă atât de mult în viața noastră și aduc laolaltă oameni dragi inimilor noastre. Dacă doriți să surprindeți pentru veșnicie astfel de amintiri frumoase, programați-vă pentru una dintre ședințele noastre foto dedicate micilor evenimente din viața voastră!

Zile de naștere

Copilul tău își va sărbători ziua de naștere în fiecare an, este adevărat, însă doar o dată în viață împlinește 3, 4 sau 5 ani. Fiecare zi de naștere este unică și are propria ei magie care nu se va repeta niciodată. Imortalizează aceste momente pentru ca mai târziu să te poți uita înapoi și să vezi cum micuțul tău a crescut și s-a schimbat de la un an la altul până când a devenit adult. Surprinde-i în fotografii și pe cei care au sărbătorit alături de tine și de copilul tău, familia și prietenii voștri! Trăiește clipa și bucură-te de sărbătoarea, mare sau intimă, pe care ai organizat-o, și lasă-mă pe mine să surprind zâmbetele, suflatul în lumânările de pe tort și toate emoțiile zilei. Astfel, vei avea fotografii în care vei apărea și tu, așa cum ești, trăind din plin bucuria momentului!

  • 150 imagini digitale


    2 hr

    800 lei

Baby shower​

Pentru fiecare femeie, perioada de sarcină este diferită, dar toate visăm cu ochii deschiși la micuța noastră bucurie pe care o vom purta curând în brațe așa cum deja o purtăm în inimile noastre pline de iubire, nu-i așa? Și toate ne dorim să împărtășim aceste sentimente și vise cu prietenii apropiați și cu familia. Un babyshower exact asta înseamnă: o sărbătoare a acestor emoții împărtășite, o sărbătoare a femeii care va deveni în curând mămică, o sărbătoare a bebelușului care urmează să vină pe lume. Surprinde în imagini nemuritoare această sărbătoare care va fi începutul celei mai frumoase aventuri din viața ta, aceea de mamă!

Petrecerea burlăcițelor

Te întrebi dacă ar trebui să angajezi un fotograf profesionist pentru petrecerea burlăcițelor? Este un eveniment important, un moment de cotitură care marchează sfârșitul unui capitol și începutul altuia. Indiferent de felul în care vrei să-l sărbătorești: cu cocktailuri, dans sau o întrunire la o cafea cu cele mai bune prietene, acest moment ar trebui imortalizat pentru a-l păstra pentru totdeauna!

bottom of page