top of page
9U9A1478wide.jpg

CORPORATE

Love your business and it will love you back

Scroll Down

FOTOGRAFIE CORPORATE

În zilele noastre, indiferent de domeniu în care lucrezi, este necesar să ai și o prezență online, atât pe site-ul companiei cât și în rețelele de socializare. Şi toţi ştim că imaginea este extrem de importantă în mediul online. Când un client accesează site-ul tău, sau pagina ta de facebook, primul lucru pe care îl observă este elementul vizual. Doar dacă lucrurile arată atrăgător şi profesionist, el va continua să citească conţinutul şi în cele din urmă să cumpere produsele sau serviciile pe care le oferi. Acest lucru înseamnă că, indiferent de domeniu, compania ta are nevoie de fotografii profesioniste, acestea fiind elemente extrem de importante pentru branding și o cheie a succesului în afaceri. Începând cu portretele echipei tale și terminând cu fotografiile de produs, totul trebuie să arate perfect.

Știm cu toții că o fotografie valorează cât o mie de cuvinte. Un adevăr cu atât mai valabil în epoca în care trăim. Pentru a câștiga interesul clientului trebuie mai degrabă să-i arăți produsele, decât să le descrii în fraze lungi. Și este de la sine înțeles că fotografiile pe care i le arăți trebuie să fie profesioniste și de calitate superioară. De asemenea, când potențialii clienți îți vizitează website-ul este important pentru ei să știe cine ești tu și cei alături de care muncești. Iar oamenilor le place să asocieze chipuri umane numelor pe care le citesc acolo, prin urmare niște fotografii profesioniste cu tine și echipa ta le vor câștiga cu siguranță încrederea.

 

Evenimentele corporate au, de asemenea, nevoie de fotografi profesioniști pentru a documenta și imortaliza fiecare moment important al zilei. Acest tip de fotografii sunt extrem de importante pentru imaginea afacerii. Mai există, de asemenea, câteva domenii speciale, cum ar fi moda, arta culinară sau designul de interior care au nevoie de un anumit tip de fotografii, creative și artistice uneori. Indiferent de care dintre aceste servicii ai nevoie, eu sunt pregătită să spun povestea ta în imagini și să ajut la dezvoltarea afacerii tale!

Portrete

Oamenilor le place să asocieze chipuri umane numelor sau brand-urilor. Când vor să cumpere produse sau servicii, le place să știe cine sunt oamenii din spatele afacerii respective, asta le dă mai multă încredere. Nu vor să afle doar detalii profesionale despre aceștia, ci au nevoie să le vadă şi feţele. Iar atunci când imaginile pe care le văd arată bine şi profesionist, sunt mai multe șanse ca ei să ajungă, în cele din urmă, să cumpere produsele şi serviciile respective. De aceea, în zilele noastre, de la freelanceri și patroni de companii mici și mijlocii până la marile corporații, toată lumea are nevoie de portrete business profesioniste pentru site-urile oficiale și paginile de social media. Un portret business bun este un mod eficient de a te promova ca profesionist în domeniul tău, o investiție în brandul personal pe care ar trebui cu siguranță să o faci. Pentru companiile mari și corporații astfel de portrete sunt un factor esențial când vine vorba de branding și strategii de marketing. Așadar, indiferent că ai nevoie de portrete business pentru tine sau pentru o echipă întreagă de angajați, mă poți contacta pentru a planifica o ședință foto!


  • 30 min

    400 lei

Evenimente corporate

Dacă vrei să organizezi un eveniment corporate, sunt multe lucruri la care trebuie să te gândeşti. Și unul dintre cele mai importante este să angajezi un fotograf profesionist pentru a documenta toate momentele cheie ale zilei. Evenimentul special pe care îl organizezi trebuie imortalizat în imagini profesioniste pe care să le poţi oferi participanților, partenerilor și presei. Astfel de fotografii sunt foarte importante pentru imaginea companiei, te pot ajuta la promovarea produselor și/sau serviciilor oferite și, ca o consecință firească, la creșterea vânzărilor. În calitate de fotograf profesionist, te pot ajuta să menţii imaginea companiei la cel mai înalt nivel, documentând evenimentele corporate cu imagini de calitate!

bottom of page