top of page
Search

7 Motive Ca Să Rezervi O Ședință Foto De Toamnă Cu Mine În Luna Octombrie



Motivul 1: E o toamnă nebun de frumoasă la Cluj!


Au spus-o și poeții, o știm și noi! Luna octombrie e spectaculoasă la Cluj iar dacă iubiți și voi culorile minunate ale toamnei cu siguranță vă veți bucura să le păstrați și în fotografiile de familie. Cunosc cele mai bune locuri pentru a suprinde frumusețea acestui sezon în imagini și putem alege împreună stilul care vi se potrivește (iarba galbenă de exemplu, galbenul vibrant sau culorile ruginii ale pădurii). Avem o natură minunată aici aproape care abia așteaptă să fie explorată.



Motivul 2: O ședință foto cu mine este distractivă, o experiență unică și relaxată în urma căreia obțineți fotografii care arată cum este cu adevărat familia voastră.


Fiecare familie este diferită. iar fotografiile ar trebui să reflecte acest lucru. Chiar vă încurajez să vă jucați, să fiți naturali și autentici și să vă distrați la o ieșire în natură în timp ce eu suprind momentele sincere, reale și de conexiune dintre voi. Ne vom juca. ne vom plimba, iar la final veți avea fotografii frumoase de toamnă care să suprindă adevărata personalitate a familiei voastre. fie că este vorba fotografii în care râdeți toți cu gura pâna la urechi, de îmbrațisări calde sau de sărituri jucăușe. Important e să vă reprezinte.



Motivul 3: Temperaturile mai joase


Nu mai transpiră nimeni și vom putea explora confortabil natura fără stres că se va vedea ceva în fotografiile de familie.


Motivul 4: Ședințele mele foto de familie sunt flexibile când vine vorba de vreme


Știm cu toții cât de imprevizibilă este vremea în ultima perioadă la Cluj, de aceea sunt flexibilă cu ședințele foto în natură. Dacă vremea nu ține cu noi și vă doriți să evităm ploaia de exemplu, reprogramăm pe altă zi. Dar dacă vă surâde o ședință foto pe ploaie, cu cizme de cauciuc, sărit în bălți și umbrele, putem face și așa.



Motivul 5: Ținutele de toamnă arată superb în fotografii


Culorile toamnei transpuse pe ținute arată minunat in fotografiile de familie și complimentează tare bine și stilul meu de editare. Te voi ajuta cu sfaturi în alegerea ținutelor perfecte care să vă complimenteze atât pe voi, cât și fotografiile voastre de familie.



Motivul 6: Copiii cresc atât de repede


De aceea e important să pastrăm în imagini fiecare etapă și fiecare detaliu specific fiecărei vârste, de la brațele dolofane și obrăjorii pufoși de bebelusi, la rânjetele lor cu dinții știrbi și de ce nu, chiar și momentul când ne depășesc în înălțime. Am multă experiență în fotografierea familiilor cu copii, așa că puteți avea încredere că sunteți pe mâini bune.




Motivul 7: Pentru că toamna este sezonul meu preferat pentru ședințele foto in natură


Creativitatea mea este la cote maxime și sunt inspirată la fiecare pas, de fiecare culoare caldă ce o văd, de fiecare rază de soare sau pală de vânt. Așa că veți avea imagini minunate în final pentru că toamna mă inspiră cel mai mult (și marea, dar e cam departe de Cluj).



bottom of page